Veshje Popullore Te Elbasanit

Veshje Popullore Te Elbasanit. Këto veshje kanë variante të shumllojta, që ndryshojnë sipas moshës, seksit, kushteve të punës, zakoneve e festave”. 672 pëlqime · 1 po flasin në lidhje me këtë.

Mobile Uploads Facebook
Mobile Uploads Facebook from www.facebook.com

Veshje popullore elbasan added 12 new photos to the album: Kliko hartën në vendin ku doni të kërkoni. Për të perdorur më trego rrugen ju duhet te lejoni qasjen në lokacionin tuaj përderisa jeni në faqen e gjirafa.biz.

Kliko Hartën Në Vendin Ku Doni Të Kërkoni.

Traditat kulturore të elbasanit treva e elbasanit numëron 37 lloje kostumesh popullore 19. Muzeu etnografik në elbasan ka hapur sot dyert për qytetarët ku nuk kanë munguar edhe pjesëmarrja e artizanëve të qarkut të elbasanit. Te permasave te ndryshme, per gra e vajza.

Veshje Popullore (Per Femra) — In Elbasan, Albania.

Vetëm në qytetin e elbasanit këndohen 209 këngë popullore bazuar në krijuesit korifenj të kësaj muzike si, isuf myzyri, leks vini , mustafa bodini etj. 672 pëlqime · 1 po flasin në lidhje me këtë. Qyteti i elbasanit ndodhet në shqipërinë e.

Veshje Popullore Elbasan Added 12 New Photos To The Album:

672 likes · 1 talking about this. Xhamadani i burrave, si veshje e përditëshme në kohë paqeje dhe në kohë lufte,. Elbasani është qytet në shqipëri dhe njëkohësisht qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër.

Kostumi Me Fustanellë, Kostumi Me Këmishë Të Gjatë E Dollamë (Cibun), Sipër Kostumi Me Tirq Dhe Ai Me Poture (Pantallona Të.

( malësia e gjakovës) tradicionalisht janë përdorur dhe ende vazhdojnë të përdoren shumë variante veshjesh popullore. Mirënjohje elbasanit nga panairi i prizrenit për veshjet tradicionale. Veshjet popullore, jane pa dyshim nje nga manifestimet me te fuqishme te kultures tradicionale.

Veshjet Popullore, Çdo Veshje Me Pjesët E Saja, Tipet E Variantet Apo Pjesët E Tyre Punohen Medorë E Me Kreativitet.

Ato janë trashëguese e transmetuese të shumë elementëve, që vijnë nga lashtësia. Deri vonë veshja popullore ishte shenjë dalluese, që. Për të perdorur më trego rrugen ju duhet te lejoni qasjen në lokacionin tuaj përderisa jeni në faqen e gjirafa.biz.