Azra Serija

Azra Serija. Ovo dvoje različite djece razviju jedno prema drugome duboke emocije i godinama se bore za svoju ljubav. I kaze na kraju da se malo salila s njima.

Saznajte što vas očekuje u novim epizodama serije 'Azra'
Saznajte što vas očekuje u novim epizodama serije 'Azra' from novatv.dnevnik.hr

Bariš doziva gurkana.dzenk koji je zatekao azru kako lezi na podu bez svijesti, jako se uplaši.pokušava je dozvati ali ne uspijeva. Polako, ali sigurno, serije koje su imale dosta dugu odgodu premijera napokon finaliziraju svoje projekte i konačno ćemo gledati nastavke koje smo već odavno trebali pogledati. Nakon sto im to saopsti doktorica, azra i dzenk se zagrle.

Mi Smo Se Odlučili Osvrnuti Na Serije Koje…

Njezin put ubrzo se ukrsti s dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Ona je osoba koja je odrasla okružena bogatstvom, no u njemu se nije izgubila. Od 13.03 na programu o kanala i mreže počinje emitiranje nove turske serije okrutni istanbul (zalim istanbul/ruthless city), u kojoj su glavne uloge podijelili najpoznatiji turski glumci fikret kuškan, mine tugaj, deniz ugur, berker guven, ozan dolunaj i simaj barlas.

Vijest Kako Azra Boluje Od Iste Bolesti Kao Njena Majka Koja Je Umrla Od Iste, Šokira Azru.

Nakon dvije godine dzenk čuje da djeca plaču pa ih on čuva.svi ukucani saznaju da feride ostavlja svoj miraz jagmur. Nakon sto im to saopsti doktorica, azra i dzenk se zagrle. Polako, ali sigurno, serije koje su imale dosta dugu odgodu premijera napokon finaliziraju svoje projekte i konačno ćemo gledati nastavke koje smo već odavno trebali pogledati.

Azra Je Vođena Motom Da Je Čovjekovo Najveće Blago Na Svijetu Imati Dom I Obitelj Kojoj Se Možeš Vratiti, A Pred Očima Gledatelja.

'azra' je ujedno i najgledanija strana serija u hrvatskoj ove godine. Sumru je takodjer pritvorena i daje izjavu. Godina je počela, a prošla 2021.

Azra Je Jako Sretna Zbog Poklona Koji Joj Je Dala Feride.

Azra i dzenk se pomire. Welcome to the 6th dimension. Posljednjih mjeseci iz dana u dan, serija je plijenila pozornost.

I Kaze Na Kraju Da Se Malo Salila S Njima.

Nakon dvije godine dzenk čuje da djeca plaču pa ih on čuva.svi ukucani saznaju da feride ostavlja svoj miraz jagmur. Ali gurkan se neda zbuniti te pokušava zaustaviti sumru. Dzenk odlazi u posjetu sumru.